דרכון פורטוגלי

ב-2012, פורטוגזית הממשלה השיקה תוכנית עבור קבלת היתרי מגורים להשקעה, אשר עורר את התעניינותם של אנשי עסקים אמידים מרוסיה, אוקראינה, בלארוס, קזחסטן. אבל אפילו עם השתתפות תכנית זו לא יוכלו לקבל אזרחות פורטוגזית בזמן קצר. כמו במקרה הזה המדינה עם דרכונים זרים, אנחנו נדבר היום.

אזרחות דרך פורטוגל היתר מגורים עבור תוכנית ההשקעות

פורטוגל היתר מגורים להשקעה

אחד הכי מציאותי דרכים כדי להשיג דרכון פורטוגזי הוא לקחת חלק המדינה תוכנית עבור משקיעים. כמעט כל אדם עשיר מי שיש לו מספיק כסף ואין לו בעיות עם החוק יכול להיות משתתף. חסרון משמעותי-צריך לחכות אזרחות לפחות 6 שנים. התכנית מספקת לראשונה אשרת שהייה בפורטוגל, אשר הוארך מספר פעמים מעל 5 שנים. המשתתפים אז נתן מקום מגורים קבוע בפורטוגל, שנה מאוחר יותר הם להגיש בקשה לאזרחות.

איך אני משתתף?

התג
  • השיטה העיקרית היא להשקיע ברכישת נדל " ן בפורטוגל כמות מינימום של 350 ל-500 אלף יורו*
  • לקנות מניות של פורטוגזית חברות בסכום של 1 מיליון יורו, פלוס אג " ח ממשלתיות ולבצע הפקדה
  • להשקיע פעילויות מחקר מ-350 אלף אירו
  • להשקיע את שימור ושיקום של המורשת התרבותית הלאומית של 250 אלף יורו
  • רכישת מניות קרנות השקעה בסכום של 500 אלף יורו
  • פתח עסק בפורטוגל ליצור לפחות 10 מקומות עבודה

* הסכום המינימלי תלוי באזור בו מצוי הנכס ואת מצבו.

יתרונות

כן, תקופת קבלת דרכון הוא די ארוך, אבל הרבה אנשים עשירים לא אכפת בעיה זו. זה מינוס "חפיפה" מספר יתרונות. אם אתה לא מתכנן לעבור פורטוגל בעתיד הקרוב, אתה תהיה מרוצה עם רישיון הישיבה שלהם.

התג
  • אתה מקבל אישור שהייה מחוץ למכסה, אתה לא צריך לדעת פורטוגזית
  • בעל" כרטיס הזהב " של המשקיע תוכל להיכנס/לצאת מהמדינה מתי אתה חושב.
  • תידרש כדי לשכון בו רק 7 ימים בשנה. בואו לחופשה ולהירגע עם יתרונות בריאותיים
  • שהייה פורטוגל נותן לך את הזכות לנסוע לכל מדינות שנגן ללא ויזה
  • הילדים שלך יוכלו ללמוד בכל האוניברסיטאות באירופה
  • אתה מקבל את הזכות לשמור על החסכונות שלך אמין הבנקים באירופה
  • אם אתה רוצה להקים עסק בפורטוגל, אתה יכול לקבל הטבות מס כמו משקיע
  • הדבר הכי חשוב הוא שיש לך תמיד "שמורת שדה התעופה" במקרה של זעזועים בבית

דרכים אחרות כדי להגיש בקשה לקבלת אזרחות פורטוגזית

המשמעות של קבלת אזרחות פורטוגזית

שימו לב כי כל דרכים אחרות כדי להשיג פורטוגזית דרכון מתאים רק חוג מצומצם של אנשים מסוימים בזמן כדי להשתתף בתוכנית "היתר מגורים להשקעה" יכול כמעט כל זכאים לדרכון פורטוגלי אדם עשיר.

פורטוגזית אזרחות מלידה

בשיטה זו, טמא לידיהם של אנשים עושים עסקים. למרבה הצער, הרבה משפחות מאמין שזה מספיק כדי ללדת ילד בפורטוגל והוא יקבל באופן אוטומטי אזרחות. למעשה, זה מיתוס, אשר בשימוש על ידי הרמאים! ילד נולד בפורטוגל זרה המשפחה עשוי להיות אזרח רק אם הוריו חיו בארץ במשך לפחות 10 שנים עם אשרת שהייה.

אבל אם אישה או גבר יש נשוי/נשואה לאזרח/אזרח של פורטוגל, אז שהילד שלהם יהיה באמת לקבל באופן אוטומטי אזרחות. זה מספיק רק הורה אחד להיות פורטוגזית. מתחת לאדמה עסקים באזור זה משגשגים. היזהרו הצעות מסוכנות!

חשוב! ילד מאומץ על ידי פורטוגזית אזרח גם רוכש אזרחות.

פורטוגזית אזרחות בדרך של התאזרחות

בעיקרון כל אחד יכול להוציא דרכון. כדי לעשות זאת, אתה צריך להוציא אשרת שהייה, לחדש אותו מדי שנה, באותו זמן לחיות במדינה לפחות 183 ימים בשנה.

רק אחרי 6 שנים של קבע יכול להגיש בקשה לאזרחות, אבל זה צריך להיות לזכור את זה בפעם הראשונה. המבקש לא יכול להתקבל. נצטרך לחכות לתור שלנו. כמה שנים – לא ידוע! אתה גם צריך ללמוד פורטוגזית, לעבור את הבחינה. עם זאת, הגיע הזמן לחקור יהיה מספיק.

פורטוגזית אזרחות על ידי נישואין

אזור אחר נלקח לתוך מחזור הדם על ידי חוקי סוחרי מציע נישואים פיקטיביים. למעשה, כאשר הנפקת דרכונים, פיקטיבי הטבע של נישואים הוא בדק די נוקשה. אם חשד של הונאה יכול לסרב לה, במיוחד מאז מהגרים לא חוקיים הם התייחסו באופן שלילי. בני זוג צריכים לחיות אחד עם השני במשך 3 שנים לפחות. בנוסף, אתה גם צריך ידע של פורטוגזית.

לפיכך, סביר להניח דרך לקבל אזרחות בפורטוגל היא באמצעות רישום של היתר מגורים להשקעה. כרגע, זה הוא הקצר ביותר, הקלה ביותר ואת חוקי לחלוטין מצב זה מתאים לרוב לאנשים עשירים.

כדי הלקוחות הפוטנציאליים שלנו, שעדיין לא החליט על המדינה לקבלת היתר מגורים, אנו מציעים להיכרות שלנו עם השוואה של פורטוגל, ספרד ויוון הסיפורים של אנשים שכבר השתמשו פורטוגזית מציעים. אם יש לך שאלות כלשהן במהלך המחקר של תוכניות, לשאול אותם ישירות בבלוג באמצעות הערות או לפנות ישירות אל המשרדים שלנו.